26 Kasım 2017 Pazar

İzmir Çay Festivali


Geride bıraktığımız 3 günün ardından en tatlı ve keyifli yorgunluğu yaşıyoruz. Heyecanla beklediğimiz ve özenle hazırlandığımız İzmir Çay Festivali, Alsancak Tren Garının büyülü atmosferinde gerçekleşti.

Bizim dışımızda İzmir dışından gelen farklı çay firmaları vardı. Birlikte çaylar tattık, fikirler paylaştık, rakip değil dost olmayı, birlik olmayı konuştuk. Çünkü çay insanları birleştirir, kaynaştırır. Bunun ne kadar doğru olduğunu 3 gün boyunca bir kez daha deneyimlemek bizleri çok mutlu etti. Ayrıca bizleri görmek için özellikle festivale gelen TEA&POT dostlarıyla tekrar bir araya gelmek çok harikaydı. Festival boyunca bol bol tadım yapıldı. Çay atölyeleri, söyleşiler, dans ve konserler vardı. Hem eğlendik hem çayları konuştuk bol bol. Ülkemiz her ne kadar bir çay ülkesi olsa da farklı çay çeşitlerini hala yeni yeni tanıyoruz. Soran merak eden, deneyen, yorum yapan birçok çay sever geldi festivale. Bu tarz festivaller hem bilgilendiriyor hem eğlendiriyor. Organizasyonu düzenleyen Opra Team de canla başla çalıştı, herkesin taleplerine anında yanıt verdi. Çözümler buldu. Hem şehrimizde hem ülkemizde bu tarz festivallerin daha da artması dileğiyle az yazı çok resim diyoruz ve festivalden bazı kareleri sizinle paylaşıyoruz .
Ayrıca festival boyunca bizi ve misafirlerimizi dinlendiren masa ve sandalyelerimiz için sevgili ENA Chairs’e, Standımıza hayat enerjisi veren bitkilerimiz için sevgili Plantsta Botanik & Cafe’ye, Mükemmel tasarımları için sevgili Zeyn's Atelier’e ve harika Fotoğraflar için sevgili F:29 Visual’a ve Coffeel.izmir'e teşekkür ederiz
Güzel bir hafta olsun…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder