25 Haziran 2018 Pazartesi

Yepyeni bir Çay Konsepti Bornova Evka 3'de kapılarını açtı




Hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyoruz öncelikle. Bu yazımızda çaylardan değil ama harika çaylarla buluşacağımız yeni bir markadan bahsetmek istiyoruz. Biz, 2010 yılında markamız TEA&POT ile çayların sihirli dünyasına merhaba demiştik. Çaylarımızı ve kendimizi Alsancak’ta açtığımız butik cafemiz ile tanıştırmıştık sizlere.

İlk günden itibaren hedefimiz TEA&POT çaylarının Türkiye genelinde sunulduğu kaliteli ve özel bir çay markası olmaktı. 2015 yılından itibaren bu hedefin basamaklarını daha da hızlı çıkabilmek ve sınırları genişletebilmek için cafe hizmetini sonlandırıp markamız ile toptan ve online sitemiz aracılığıyla da perakende satışa devam etme kararı aldık. Şu anda sadece İzmir’de değil birçok farklı ilde ve çok farklı noktalarda çaylarımız sunulmakta ve ambalajlı olarak da satılmakta. Tabii ki amacımız bu özel noktaları sürekli arttırmak.

Sizlerle tanıştırmak istediğimiz ve güzel bir işbirlikteliği içerisinde olduğumuz TE’ MOLA  haftasonu güzel bir açılışla kapılarını açtı. Menüsünde TEA&POT çaylarını ve aynı zamanda çaylarla hazırlanan farklı birçok seçeceğini de bulabileceğiniz TE’ MOLA’ nın konsepti kendinizi keyifli ve huzurlu hissedebilmeniz için en ufak ayrıntılar özenle düşünülerek hazırlandı. Gerek mimarisi gerek dekorasyonu ile gitmekten keyif alacağınız bir nokta olacağına eminiz.Birçok yerde menüde çay çeşitleri bulunuyor ama buradaki en önemli fark çayların başrolde olması, o nedenle menüde farklı çay sınıflarından birçok çeşit bulunmakta. Tabii çaylara eşlik edecek birbirinden lezzetli alternatifler de sizleri bekliyor. Yetenekli mutfak ekibi tarafından hazırlanan lezzetlerin hepsi doğal ve sağlıklı. Kahvaltısı, ev yapımı reçelleri ve tatlılarını deneyimledikten sonra farkı ve kaliteyi daha yakından deneyimlemiş olacaksınız. Biz bizzat denediğimiz için bu kadar emin önerebiliyoruz sizlere :)) Menüde sunulan çayları ve diğer ev yapımı ve doğal ürünleri de  paketli alabilecek olmak da ayrı bir mutluluk kaynağı. Oturmaya vaktiniz yoksa take away bardaklarda dilediğiniz çaylardan da alabilirsiniz.

Sosyal medya hesapları @te_mola yı takip ederek detayları inceleyebilirsiniz. 
Biz de TEA&POT olarak dönem dönem çay workshoplarımızla sizlerle TE’ MOLA da buluşacağımız için şimdiden çok heyecanlıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder