13 Ağustos 2018 Pazartesi

Alışkanlıklarınızı Değiştirin




Biz zamana ve hayata ne kadar değer verirsek, kendimize ne kadar iyi bakarsak yıllar da bize o kadar değer verir ve iyi bakar. Bunun için de neleri alışkanlık edindiğimize, en çok neleri konuştuğumuza, en çok neleri tükettiğimize ve biriktirdiğimize dikkat edelim.

Farkettik ki işyerlerindeki molalarda hep acele acele birşeyler içiliyor, gün içinde bazen kaç çay, kaç kahve içildiği fark edilmiyor bile. Bu da iş yoğunluğunun üstüne ekstra bir ağırlık yapıyor. Çoğu kişi aynı şeyden şikayetçi, biz de bu duruma son vermek için bu hafta size iyi geleceğini düşündüğümüz küçük bir reçete hazırladık, 

1. Minik bir teneke kutu (ufak ve kolay taşınabilir bir kutu, yada bir paket, içine en sevdiğin çay yapraklarını koyup çantana atabil)
2. Çay süzgüsü (marketlerde bile satılıyor artık)
3. Bardak (zaten hemen ulaşabildiğin bir bardağın nasıl olsa var)
4. Yaprak çay (hemen teapot.com.tr 'den sipariş verebilirsiniz)

Ve sıcak su..

Bunlar en basit haliyle bir 'başlangıç seviyesi' çay kiti gibi :)

Sevdiğin kokuda ve lezzetteki çayı çantanda taşımak bir zaman sonra günlük rutininin bir parçası, seni rahatlatan, tatlı, minik bir detay olarak hayatına girecek. Üstelik de hergün aynı çayı, hergün aynı kahveyi içmek zorunda kalmamış ve sana iyi gelen şeyi içmiş olucaksın :) 

Her çayın etkisi ayrı, başının ağrısına iyi gelen, üstündeki ödemi şişliği gideren, canlandıran enerji veren, bağışıklığını kuvvetlendiren, gerginliğini alan.. Hepsinin kokusu mis, hepsi rengarenk ve en güzeli yaprak halinde, daha doğal ne içebilirsin ki zaten..

Şimdi bu sihirli dünyayı keşfetmen için seni www.teapot.com.tr'de küçük bir gezintiye davet ediyoruz. 

Her gününüz harikalar diyarı gibi olsun, masandanızdan çılgın çay partilerin hiç eksik olmasın..

♡ ♡ ♡

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder